Sulty -> RE: Bebe od 0 -1 godine (8.6.2011 12:53:32)
|
Aisa, iskreno se nadam da su zubici i da ce uskoro proci. Zao mi i nje, nije ni njoj lako buditi se svakih pola sata. Cickolini, prostora nemamo za drugu sobu, jer imamo samo jednu spavacu, a vjeruj mi da imamo ekstra sobu, odmah bih je prebacila, jer slazem se s tobom, vrijeme je da se malo odvoji, posebno od mene [sm=smiley36.gif]. Ne mozes vjerovati koliko je vezana za nas, u snu je moras drzati za ruku, cim je pustim ona u plac. Ah ja sam mozda kriva, ti si pametno uradila sto si je naucila da sama zaspe, a ja nikako u tome ne uspjevam. A mozes li mi poslati link tih vasih apartmaa da ih malo pogledam? Rose, znam kako ti je. I mene je nadavno ustaklo. Proslo za par dana. Ja sam mazala nekakvim kremicama tipa deep relief. Eh, ja vam se moram malo pohvaliti. Izgleda da sam dobila jedan mali posao. Trajat ce nekih petnaestak dana, nije ni neka haman velika zarada, radit cu mozda par sati dnevno, ali eto bice lijepo za promjenu zaradit i neki svoj dinar, a ne vjecito biti na grbaci svog dragog muza. A i nadam se ako bog da da ce taj poslic mozda otvoriti vrata z aneke druge poslice.
|
|
|
|