Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (9.6.2011 10:38:37)
|
Jutro drage moje, Danas sam sretnija[sm=smiley1.gif], zivjele slane sobe! Dijete skoro pa prespavalo noc, jedno buđenje sa plačom, ostalno sve normalno... Manje slini, manje kaslje, manje bali.. MM kaze da se izigrala, da nije ni skontala, igrala se igrackicama... Samo ponesite maramice, mm zaboravio, pa se o jadu zabavio, kaze unutra joj krenulo zeleno na nos i guuusto uzas- i sad vise ne slini skoro nikako. Rekli su da je dovede jos jednom u petak. Ali ja sam preeezadovoljna. Vodila sam je jutros doktorici, kaze nema vise bronhitisa, samo malo jos slajma, ali da popije terapiju do kraja (do nedjelje), ali bila je i druga doktorica, pa mi odmah lakse[sm=smiley36.gif] Mala, idemo u stari grad, pa ko nas potrefi, sad je bila neka starija fina teta, a prosli put je neka aida, i ona mi se nikako ne sviđa... Sulty, [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za poslic! Radoznalice, nisi jedina, evo i Sulty i ja deveramo sa spavanjem... Zao mi je sto nismo mogli s vama na kaficu, ali eto, aBd, na slijedecu idemo:)
|
|
|
|