Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (13.6.2011 10:58:31)
|
Taurus, mi smo isli 2 puta, ali kazu da sve zavisi, da nekima treba 2, a nekima 10 tretmana... Btw, i Esma bila u petak sa tatom, mozda su se srele hehe. Mm ce je voditi i sutra, jer jos uvijek malo kasljuca. Helena, ma ne znam ni ja sta mi je, vjeruj mi... Zafrkavaju me zdravstveni problemi, hvala Bogu nije nista bas ozbiljno, ali neke dosadne stvari koje lijecim vec sto godina i nista i onda mi vise postane muka od toga... Tipa Fe mi je i nakon sto terapija 3! I to povlaci sto drugih zdravstvenih problema i izluđuje me(a neki od tih problema mi bas ne daju mira), a nema koji lijek nisam probala, i prirodni i medicinski, i jos kad sam E. rodila i transfuziju sam primila, ali uvijek isto... I sad jutros je kulminiralo, jer me boli stomak od novih tableta koje sam dobila, a cijeli dan sam na poslu i nemam gdje leci da me malo popusti... Jos sam i doruckovala i s jogurtom popila, ali dzaba.... Saka tableta nekih i ne bolio.... Ali nek su djeca ziva i zdrava, lako cemo za nas[sm=jezicek.gif] Esmina, nadam se da ce biti drug Salko dobro sto prije!
|
|
|
|