Rimljankaa -> RE: Bebe od 0 -1 godine (13.6.2011 12:58:47)
|
Jojjj ginekolog.. Ni ja jos nikad od poroda nisam otisla. Mene je tako strah... Kao da se opet poroditi moram! A u trudnoci mi je vise bila rutina..Skinem se,legnem,noge rasirim i bas me briga. Vise mi dojadilo bilo na preglede ici,pa samo sto prije da se zavrsi. A sad me bas strah. Posebno kad dotaknem ranu dole,jos me boli,i onda se bojim otici. A trebala bi papa test uraditi i pregledati se. Taurus,sto se gostiju tice. Mi smo nekima kuhali,nekima ne. Vecini jesmo. A planiramo ubrzo,pozvati svu uzu familiju,a posto ih ej puno,to ce biti dva dana,okrenuti janje,rostilj isl. i tako pocastiti. A kuham uvijek ovim gostima,koji mi dolaze smao radi babina,i ko zna kad ce opet doci. Jer mi je glupo da doju da vide djete,donesu poklone,a ja ih smao kafom,sokom i kolacem docekam. A ja jos nista ne kupujem. Ja sve kuham,od jela do kolaca,pa nekad i pogace pravim,ili kiflice isl. tako ni hljeb ne kupujem. Jedino pica kupujem,a uvijek ima i domaci sok. Ja sam pocela kuhati od kad sam u braku. Do prije toga nsiam znala nista,niti me zanimalo. Sad volim kuhati,uzivam..Posebno kolace.Ali kad ovako puno ljudi dolazi,a sve sama spremam onda se i umorim pa mi dosadi...
|
|
|
|