m.i.n.a. -> RE: Bebe od 0 -1 godine (14.6.2011 9:05:40)
|
Jutric.... Evo i nas poslije duuuugo vremena...sve sam sad procitala i sve zaboravila ... Jelena...bas mi je zao malene ljepotice...zelim vam sto prije ozdravljenje potpuno da se nikadaaaa ne vrati sa ili bez krajnika...bas ste se svi napatili...pusica Iman....mislimo na vas...slikajte se pa nam smigajte a meni prvenstveno.. Taurus..veeeelikii pozz za vas i nasu drugaricu..kako nam je E...grebe li se ona po licu,ovaj hairlija stalno,cim jedno prodje eto druge a nokte rezemo stalno al stas im kad su ostri strasno... Cickolina...pa joooj odkud sad to..kako nam je D,jel bar njoj lakse...pusa... Bint...mislim da si ti pisala za crvenilo u ocima...i kod mog Armanka se pojavilo,mislim da je propuh u pitanju i nek znas da kad se pojavi na jednom oku i prodje,a prodje za dan ili dva pojavi se i na drugom zato cim tretiras jedno tretiraj i drugo oko...ja sam mu blago cistila kamilicom ili vrucom vodom,nemoj se brinut ako zakrmelji..uzimala sam uvijek cistu gazu i nikad istim djelom gaze oba oka..kapala sam mu i tobrex kapi..moja sestra radi u bolnici na ocnom odjelu i to mi je savjetovala..masiraj mu taj suzni kanalic,od vanjskog dijela oka prebma unutrasnjosti i od nosica prema oku...moizes mu kapat i vode ili sunce malo u nosic jer su ti kanalici povezani..masirat te kanalice ti je najbolje poslije kupanja jer je tad rasparen...naravno,ako te je strah neceg veceg uvijek prvo otidji doktoru,ja ti kazem samo nase iskustvo..sve mu je proslo za tri dana....javi nam.... Lady moram potvrditi da si ti jedinstvena...cesto citam neke stvari koje pises i pokusavam primjeniti jer mi bas djeluju prakticni,normalni..a sto se tice dojenja iu savjeta to je posebno osjetljiva tema..ja sam prije cim kazem da ne dojim krenula objasnjavat pa opet sam cula jezika a sad samo kazem ne dojimo i tacka..nedopustam ni zarez da se stavi:)) Jel ono Lejla ima sunecenje...nemoj se sekirati,vidjeces da ce biti ok,sad sa ove daljine kad se sjetim naseg suneta mogu reci samo hvala Bogu pa je gotovo jer mi je toliki bio stres ali akd realno sve saberem pa moglo je i gore biti:)) Eh,dalje sam zaboravila..:))Moj A se vec duze vrijeme prevrce sa ledja na stomak a od neki dan i obratno i sda sam to radi..juce sam umrla,ja stojim dva koraka od njega oblacim maicu i samo dok sam je navukla on se izokreto toliko dqa su mu noge visile sa secije..umrla sam...odsad mi je samo i iskljucivo na podu...sreca pa tako i najvise voli,da je na sirokom....sto se tice pregleda nisam isla ali imam namjeru vrlo brzo,mozda sad kad mi prodje..iskreno pogrijesila sam,pred kraj maja sam popila tabletu za jutro poslije i sad me bas nesto strah vikela tableta 1,5 mg..inace je vise ne smijem popiti za sest mjeseci..a otisla u apoteku i trazila nesto bez recepta,pregleda...joooj jesam znam pogrijesila,isto kakva nepismena al tad me neki strah bas uzeo bio...a sad mi krivo i strah sto sam na svoju ruku... Pusa za sve mamice i bebice:))
|
|
|
|