Sulty -> RE: Bebe od 0 -1 godine (14.6.2011 13:10:01)
|
Rimljanka, vidim pises da ispada duda maloj curici. Kad ti zaspe, ti lagano izvuci dudu, jer oni se probude zato sto im cucla ispada. Zato kad vidis da je utvrdila san, ti polako izvuci dudu. tako sam ja radila prva 2 mjeseca dok mi je vega htjela cuclu. ona od drugog mjeseca nece cuclu vise, pa mi i nemamo tih problema. Jelena, svi brojimo skupa s tobom te proklete injekcije. Proci ce i to, mila, ne daj nam se. I ljubi hrabru djevojcicu. Helena, cestitam na tuti. I ja hocu da se nakanim Vegi da kupim, jer ja mogu primjetiti kad kaki. Ona cucne i napne se. Pa kontam da je makar tada stavljam na tutu, jer ovako mi se sva razmaze, a bojim se bakterija. Sto se jajeta tice, ja sam Vegi dala tvrdo kuhano zumance nekad u 10. mjesecu meni se cini, a bjelance nakon godine. Dok je jela samo zumance, ja joj to tvrdo skuham, pa umiksam u bananu sa pahuljicama recimo. Prvo sam dala cetvrtinu, pa polovinu, pa cijelo. A bjelance isto, pocela sam sa kuhanim, pa joj prvi dan dala malo, sljedeci malo vise i sve tako. E sad joj vec pravim cimbur sa mladidm sirom i mlijekom za dorucak. E, ja se juce ponadala da ce moja Vegica bolje spavati, jer tu je noc onako fino spavala. Al zato sinoc nije nikako. Jos ja nesto nisam mogla sad s njom zaspat, a fakat mi se spava. Ne znam sto. Al hajd, valjda cemo se ako bog da naspavati veceras. Mi smo standardno vec bile vani, Vegic sad pajki, ja napravila rucak i pijuckam kaficu, a kasnije cemo nadam se opet malo u tutnjazu bude li finog vremena. Sto volim sto je ovo lijepo vrijeme, p amozemo vani. Leena, o cemu vi to pisete, spominje se neka dr Anja, ali ja ne mogu da pohvatam za sta vam to svima treba. Mozda treba i meni,a i ne znam dok mi vi to ne kazete [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]. Eh, ja imam jedan prijedlog. Hajmo svaki mjesec birati mamu i bebu mjeseca. Ja za ovaj mjesec predlazem da budu Ana i Jelena. Obje su prehrabre i svaka im cast [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]
|
|
|
|