rose -> RE: Bebe od 0 -1 godine (14.6.2011 17:16:18)
|
IZVORNA PORUKA: ladyblue jao žene, zlo mi je došlo...već danima je frka sa Hipp plus 2. treba da izađe novo pakovanje a nisu htjeli da ga izbace u prodaju dok ne rasprodaju ono roza pakovanje. i najskuplja kutija je bila u Konzumu 9,60 KM. već danima ja muku mučim i kupujem po kutiju, dvije kako gdje nađem. i danas svratim do DM-a na Dobrinji da vidim ima li hape, kad upravo im dolazi Hipp i to novo pakovanje. kao poboljšana formula bla, bla,bla ma reko daj samo da imam hape...i ja na kasu, kutija košta 10,90KM. haloooo, 11 maraka za kutiju hape koja mi traje 2 dana. pa pop....la sam! išle smo i brata da upišemo u srednju školu. predali smo papire u Gimnaziju Dobrinja pa u ponedjeljak i utorak ima prijemni. i mi glasamo za Anušku i Jelu. na Dobrinji se otvorilo Vrtuljak i imaju finih stvari. imaju skupih ali i prihvatljivih cijena. ja sam Nađi kupila za 18 KM, majičicu i kao kratke pantalonice. imaju lijepe Filmar stvari i za veću djecu. mi smo presli na plavo pakovanje...nikakvih problema nije imala...normala kao i rozo
|
|
|
|