Super Beba -> RE: Bebe od 0 -1 godine (15.6.2011 10:25:45)
|
Dobro jutro! Uspjela sam vas fino iščitati, baš ste se ispričale jučer, a i jutros :) Mi jutros varili do 10h (?!?!) Nevjerovatno...jeste bilo podoja, ali malog stavila pored sebe, otkopčala grudnjak i na izvolite :) Doduše, sinoć se probudio u 01h i bio budan do 02h, ali ja sam ga izignorisala - samo stavila na stomak malo i prebacila na leđa kad je zaspao... Sada je u fazi da kupi sve sa stola i da ga sve interesuje, pogotovo ono što je u mojoj ruci...i naravno, sve ide u u sta..a i duge kose su mu nešto zabremede...nego, je li vi čujete crijeva vaših beba?? Ja čujem kako krče i onda kad jede i kad je jeo [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] meni smiješno na malom insanu to čuti, ali možda mi ne bi trebalo biti smiješno ?? I ja svoj glas dajem Ani i Jeleni, stvarno ste obje prave heroine...Sljedeći ide za lady i N., i meni su tu negdje i esmina sa Esmom i Salkom :) Mada, k'o što je neko rekao - svakoj majci treba se dići spomenik :) helena - ja ti u sarajevu ne nađoh boje koje su tebi trebale za suncobran za kolica - mi na kraju uzeli narandžasti, ne mogu izvoljevati, za 2 dana idem na more, nemam kad čekati navy blue da stigne u TL puno pusa za sve, odoh kafu praviti :)
|
|
|
|