Cickolini -> RE: Bebe od 0 -1 godine (16.6.2011 10:46:28)
|
IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: Rimljankaa Jutro i od nas.. Bravo za Nadju!!!!! Mi nenaspavani,standardno. Cak je muz i na posao zakasnio,jer je pred zoru Adna zaspala,a mi se komirali. A sinoc je tek u 23.30h zaspala i spavala je do 3h vis nije htjela. Znate sta je problem,ona jednostavno nece da spava u svom kreveticu. Zaspi sa mnom na nasem bracnom,i onda kad dobro utvrdi san ja je prebacim u krevetac. I kad se probudi nece da spava u kreeticu. Place,kenjak,negoduje,a kad je stavim kod nas da spava automatski zaspi. Meni se to nesvidja,necu da je navikavam tako.A kako je krenulo,na kraju popustim,jer od umorna is na ne mogu vise da se borim s njom. Ima li kakvog savjeta? I jos sam htjela da pitam,ove mame sto dodje,mene su bradavice prestale davnod a bole,jer su ocvrsnule,sad opet pocele da bole,je li moguce da mi ih ona vilicom nadrazi jer je desni svrbe pa se cese? negdje sam procitala da djecu na spavanje treba stavljati dok su pospana ali jos uvijek budna...na neki nacin dozive shok kada se probude na mjestu na kojem nisu zaspala i onda se razbude...moja ako nece da spava ovih dana u kreveticu ja je stavim u ljulju oslonjenu o krevet jer ju je prerasla...igra se dok joj se ne prispava...cim vidim da je zazmirila, premjestam je i ne cekam da ucvrsti...ona samo nastavi Upravu je Rose. Stavljaj je u krevetic pospanu. Njima je sok kad otvori okice, a drugacija okolina. Ja sam primjetila kad mi D zaspe sama u kreveticu ne budi se nikako, a kad zaspe prilikom dojenja i kad je stavim ... za 15 minuta vriska. Vjeorvatno se uplasi nepoznatog,
|
|
|
|