Rimljankaa -> RE: Bebe od 0 -1 godine (16.6.2011 13:20:22)
|
Moja A jos spava...Jupiiiii.. Evo vec sat vremena... Jelena,Cickolini znam ja da to nije dobro da je s nama u krevetu. Zato i neprihvatam to,nego hocu da je naucim na krevetic. Ma braco i seka se mogu i u kuhinji napraviti,hahahaha...Ali sto akze Jelena,mene vec sad strah d aje ne ugnjavim isl,a kad se pocne aktivno prevrtati,ustajati,hodati bice belaj. m.i.n.o. nema sanse da bi nju neko drugi mogao uspavati. Muz je pokusao,Recimo ja je nahranim i izadjem,a on ostane s njom,ona toliko vristi i vristi dok ja nedodjem pored nje i dok nelegnem nema sanse. A da je kod nekog drugog ostavljam nemam kome. Mama d aje tu,bilo bi lakse. Sveki je dobra,ali cim bi A zaplakala-zvala bi me,i onda mi se i ne ostavlja. A to za izlaske znamd a grjesimo.Ali sta cu. Muz dolazi s posla oko 17.30-18h dok rucamo vec je kasno.Onda jedino da nigdje ne izlazimo. Super bi bilo da je ostavim,da imam gdje.Ali nemam,a i netrudims e da uvaljujem. Onda je nekad sveki po danu uzme kod sebe i ona zaspi kod nje. I to je greska. Sad necu dati,pokusacu da djete i danju iskljucivo spava u svom kreveticu. pa ce onda nocu biti lakse.
|
|
|
|