m.i.n.a. -> RE: Bebe od 0 -1 godine (17.6.2011 8:57:17)
|
Jutro... Sto se tice propuha ja vjerujem da moze zakacit covjeka,kosu perem uvijek prije sedam sati jer ako navce operem pa odmah legnem ujutro mi tabla kafetina ne pomaze...ali nikad ne izadjem odmah poslije pranja..armanko nema kosice ali poslije svakog spavanja bodi mokar,glava mokra... Moje prvo jutro u braku,ja se naviklerala jer smo poslije isli za Istanbul,ja napravila kafu,i znate vec ono prvo jutro,med i mlijeko..kad ja izvadi svoje preparate on samo gleda..a kad je kasnije dosao njegov brat da nas vozi na aerodrom,kaze covjek a da ja dodjem poslije:)) Stoo se tice bradavica,kod mene su katastrofa...nista nije pomoglo..jadna patronaza je dolazila privatno pa joj nije uspjelo izvuci ovu desnu...nit znam sta savjetovat nit se volim tog sjecat... Iman sretan rodjendanko..kad dolazite...:)) Aisa ni kod nas cuna nije ovako izgledala..ja gledala cunu a ne osip jer jos imam traume d sunecenja i njegovog jecanja.. Sulty....sta nam je sa Vegom... Eto toliko za jutro...mi smo standardno dobro,jos malo kasljuca,bez ture ili bilo cega drugog,prospan pije...dusa mu se prevrtat,pruzat ruge da dodirne lice..ima slika kod mame i odkako smo dosli on nju gleda juce ga dignem da dodirne on se tako nasmija...i cucu vadi ali ne zna vratiti kako treba pa gura onaj plasticni dio:))
|
|
|
|