Sulty -> RE: Bebe od 0 -1 godine (17.6.2011 13:30:44)
|
Drage moje, samo na brzinu da se javimo. Jos uvijek kuburimo sa visokom temperaturom. Dr. joj htio dati sumamed, ja sam odbila. Pijjemo Ceclor, mada mi j e i to zao sto joj dajem, ali sta cu. Ali sad joj se poceo pojavljivat kao neki mali osip od ovog Ceclora, pa ne znam sta cemo. Culi smo se s dr, kaze da ga zovnemo veceras da vidimo hoce li se pogorsati, pa cemo morati onda mijenjati antibiotik. A Vegica je inace super, raspolozena je, cim spadne temperatura ona se igra. Mi smo malo umorni, jer se budimo svakih sat pa je provjeravamo. Sinoc smo joj samo jednom morali dati paracetamol u sred noci, pa se nadam da se situacija polako popravlja. Inace joj moram davati paracetamol svakih 4 sata, jer joj skace temperatura ko luda i nista drugo ne pomaze. Kupamo je mi, staljvamo i obloge, masiramo, ,ali dzaba, samo paracetamol joj moze skinuti temperaturu. Eto, upratila sam da je maloj Iman 9 mjeseci, cestitamo od srca i da nam se ladyblue nesto sekira oko papa testa, ne razumijem to sto moras sad raditi, ali se iskreno nadam da ce sve to proci u najboljem redu. Steta sto ne mozemo i mi na kaficu, ali bice kafica. Ladyblue, poslala sam ti pp ako mozes da mi posaljes br telefona te homeopatice/pedijatrice. ljubimo vas sve pa se javimo kad uspijem..
|
|
|
|