mala_sa -> RE: Bebe od 0 -1 godine (21.6.2011 16:10:28)
|
eh evo nas [sm=bravo.gif] Imate na forumu novog druga po imenu Adin... sad zasad dobro se slusamo, mada danas je malo nervozniji nego inace, al mislim da je do vremena, cijeli dan je uzasno tesko; samo da hoce propadati kisa c [sm=smiley1.gif]. S obzirom da zivimo u Fr, ovdije imamo samo roditelje od mm, tako da smo vecinu vremena A i ja sami, doduse babi nam dolazi svaki dan izmedju 12h i 14h, tako da nam popuni malo dan; a kasnije kad se vrati sa posla, onda idemo sve troje u setnju [sm=smiley1.gif] Ma malo sam se razmisljala da li da se ukljucim, jer kad god citam, vidim da se vi vec poprilicno dobro poznajete, pa mi bilo malo nezgodno da ulijecem ko padpbranac, ali s obzirom da sam dobila super dobrodoslicu, sad mi je krivo sto se ne javih jos davnooo [sm=smiley19.gif]. Vidim prica se o moru [sm=bravo.gif], mi cemo aBd 13og jula krenuti prvo za Hrvatsku, pa cemo tu i na more (najvjerovatnije na Hvar), a onda nastavljamo za Sa [sm=bravo.gif]...Ja vala jedva cekam more, a nadam se i da ce A da slusa, tad ce mu biti 2 i po mjeseca, pa nebi trebao da prave velike probleme [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|