BBubica -> RE: Bebe od 0 -1 godine (21.6.2011 18:07:15)
|
IZVORNA PORUKA: HAHA Dobar dan,vidim slabo javljanja bilo,a tako i ja nestignem baš s tri mušketira.lady,valjda ćeš se malo odmoriti na vikendici,znam da je teško da ne razmišljaš,ali evo utorka još malo i biće sve dobro aBd.Nađa je zlatna,a kako se tek smije slatko da je vidite.jelena sretan rođendan i nemoj se puno umoriti oko gostiju,to je tvoj dan.Baš mi je žao što se nismo vidjele,dobro je da je Ana bolje i da su injekcije završile,što kažeš jedan stres manje.Sulty,kako nam je Vega?sweet insanity,dobro došla,eto sve su ti rekle,doji i uživaj u svakom trenu,prebrzo prolaze.Leena,kako je čupkica mala,što nas ovako slatko s avatara gleda?BBubica,kako ste se vratili juče,bilo je vruće kad smo izašli?Ostalima bebama i mamama veliki[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image]. heeejjj [sm=smiley1.gif] trcali za komercijalom, al smo uspjeli uci..prokuhali, al je vrijedilo, bas je bilo lijepo na druzenju steta sto je meni bas daleko po ovako toplom vremenu [sm=smiley19.gif] puse za sve mame i bebe [sm=smiley27.gif]
|
|
|
|