mala_sa -> RE: Bebe od 0 -1 godine (27.6.2011 14:08:24)
|
Evo i mi da vam mahnemo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ljudi ovo nije moguce, toliko je sparno i toplo da se bas nemoze izdrzati...37 stepeni, pa stvarno nema smisla [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] Amam i Bubice - moj A je toliko halapljiv da ga nekad u toku jednog podoja znam dizati po 2,3 puta da podrigne, naguta se zraka i onda se nervira sto mu smeta, ma katastrofa... joj a te popratne stvari za dojenje su svakodnevnica, najcesce je na tapeti moj vrat, rame i obraz... ma koma ziva sa njim [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Sto se tice osipa po guzi, nama se isto katkad zna zacrveniti malo, ali dosad nam je uvijek pomagala krema Mustela, samo ne ona Stelaktiv (nju jos nismo imali potrebu isprobati), nego njihova obicna krema nakon mijenjanja pelene. A sto se tice osipa po licu, vratu i usima to smo dobili otprilike sa mjesec dana i trajalo je nekih 15ak dana (isto tako doktorica je rekla da ce samo proci), medjutim to se samo sve vise povecavalo, i onda sam ja kupila isto od Mustele kremu za lice, zove se Cold Cream (zastitna krema za suhu kozu)... nama je osip bio bas kao krug na cijelom obrazu jako suh i hrapav pod rukom, a sav crven i sastavljen od sitnih kao bubuljica...helem nakon nekoliko mazanja se smirilo i skroz povuklo, sad kremu nanosimosamo poslije kupanja, a po danu se samo umivamo i susimo peskiricem...
|
|
|
|