Rimljankaa -> RE: Bebe od 0 -1 godine (27.6.2011 23:50:39)
|
Vecer drage moje.... Evo i mene da se konacno stignem javiti! Nisam nista citala,jer nemam vremena,haha... nadams e da ste svi dobro.... Uglavnom prvi radni dan je proso ok. Svaki pocetak je tezak. Posla ima masu,a ja se polako uvodim u posao. A je super bila. Slusala je nanu i lijepo jela. Ja sam je dojila navecer dva puta i ujutru je dobro sikila prije nego sam posla na posao. Ostavila sma joj svog mlijeka oko 120ml. To je popila kasnije i onda joj je sveki napravila HIPP 2x100ml,i ja sam je dojila kad sma dosla oko 18h.onda je opet dojila oko 21h i zaspala. Vjerovatno ce se veceras buditi da doji jos dva puta i ujutru ce dojiti ponovo. Mislite li da joj je ovo dovoljno???? Ja sma uspjela izmusti svog mlijeka veceras oko 100ml. A e prava poguzija i slabo sta ostavi. <E sad,zanima me,da li valja mlijeko sastavljati??? Recimo ako sad izdojim 50ml,pa ostavim u frizider (ne zaledjavam),pa onda izdojim 20ml,pa dodam u to i taako dalje??? I jos da pitam,posto sma tek pocela izdajati,nekako mis e cini da malo mlijeka ima??? Mad aja do sada nikad nisam imala frku s mlijekom. Adna je iskljucivo dojila i masala super je napredna. Sad,da li ona meni sve pojede kad doji,ili ja ne znam ili organizam treba da se usteli na izdajalicu,ili je slabije mlijeka (cega s enajvise bojim) ne znam???? Nekako mi malo da izdojim samo 100ml i to od vise puta. I d avam javim da sam prekljuce dobila dugo ocekivanu menstruaciju. Valjd amalo od ovog stresa i svega. I jos da vam kazem da se Adna hvala Bogu odlicno salta sa sike na flasicu. Nista to njoj nesmeta,posebno mi je drago jer ona do sada nikako nije jela iz flasice,iskljucivo je dojila.
|
|
|
|