mala_sa -> RE: Bebe od 0 -1 godine (28.6.2011 11:45:37)
|
Moj beban spava uz Merlina, a mama uziva uz ledeni sok od narandze i rr [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Tukice tvoja bebica je malo starija od mog A, a on se meni trako iz sna budio uz vrisak samo kad ga je mucio stomacic; takodjer je znao spavati po 3 sata u komadu na meni ili mm jedino, a ako ga spustimo samo vriska i vriska, tako da je vjerovatno stomacic [sm=smiley19.gif]. Isto je radio i sto se uspavljivanja tice, znaci ako fuli onaj period kad tek pocne da kenjka i trlja okice, eh onda je plac satima, pa se premori placuci i nemoze nikako da zaspe... Mino drugu Armanku zelimo brzoo ozdravljenje, ma bice to sve dobro aBd [sm=pikapoka1.gif] Mersiha cim osjetis zelju odmah u akciju [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif], prvi put nije bas "prelijepo", al nakon treceg ide ko podmazano [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Zelimo sretne male rodjendane, a mamama velike [sm=sloncek.gif][sm=torta.gif][sm=torta.gif] Jedno pitanjce kada ste vi svoje bebe prvi àut podigle u olicima na onaj nivo od 45stepeni??
|
|
|
|