Super Beba -> RE: Bebe od 0 -1 godine (28.6.2011 20:12:02)
|
Drage moje, evo mene opet padobranišem s mora :))) Sve dobro hB, osim što malog slomišeeee zubići, pa je tako nervozan...jedva da zaspe...a inače, mislim da sam najeb.... kad se vratim u Sa...mali je pravo navikao da zaspe dok se vozi u kolicima i da je po rukama...u Sa mi je obično na podnoj igraoni i hoće ležati, a sada hoće mu nešto biti kad leži...i sve se naginje da sjedne..i da - počeo je gurati noge u usta...onda, dok jedemo sve nas halapljivo gleda i ganja sve rukama po stolu...mada me malo sekira što zbog zubića ne doji baš sa užitkom - i to redovno proplače, a ja budem sva u znoju...haj proće i to, a do tada - deverati kako znam i umijem...ja ću vjerovatno produžiti još jednu sedmicu, ne baš drage volje, ali zbog mojih koji dolaze sad u nedjelju, pa eto, da i oni malo s njim išćejfe... Nažalost, nisam ništa pročitala šta se kod vas dešava, moram da štedim bateriju, jer u kafiću nemaju struju vani, a meni bat od laptopa ide k'o luda...al nadam se da ste vi sve dobro i da su vam bebice dobro i da vas slušaju...puno pusa i pozz sa Jadrana!
|
|
|
|