mala_sa -> RE: Bebe od 0 -1 godine (30.6.2011 13:17:22)
|
zene drage al ste se raspisaleee, pa pola utra mi prodje dok sve iscitah... Helem kvalitetno se ismijah jutros, nisam odavno ovako [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Hvala punooo svima na cestitkama [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Mamin cvjetic - ti smi meni legenda, hajd jutros sto me nasmija, nego sinoc bukvalno oplakah, poslije citanja tvojih postova na temi izvale muzeva... Sad razumijem sto ga hranis dobrooo cokoladama [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Jelena - ne sikiraj se za carski, samo da ti i bebica budete dobro aBd... a porod ovakav ili onakav, na kraju je i nevazno...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Sweet- mi smo isto bas u tom periodu imali problema sa sitnim bubuljicama po licu, ja sam prskala mlijekom al nam nije prolazilo, samo se povecavalo, i onda sam kupila kremu za lice od Mustele (zove se nesto Cold cream za suhu kozu) i nama se nakon 2 mazanja smirilo lice... i od tad hB nemamo nista po licu. Iman- pa gdje je ono "naredba se mora postovati"...ovdje se pravo raspisale zene [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|