mala_sa -> RE: Bebe od 0 -1 godine (2.7.2011 23:29:59)
|
Pozzz svima [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Nama je danas bio veoma zanimljiv dan, zaova mi se zarucila, pa sam bas nesto happy zbog nje [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]... Joj zene ja vam sad imam jedan veliki ? iznad glave[sm=zmeden.gif] Izgleda da mi je u ova prosla 3 dana bila ovulacija, a mm i ja sinoc se keksali, i jutros primjetim onaj ovulacioni iscjedak [sm=sad.gif]... sad bude li nas iznenadila [sm=duda.gif][sm=duda.gif] "roknut cu se" [sm=smiley5.gif][sm=smiley18.gif] Moj A evo cijeli dan bio na zraku, i samo spavao, sad se nadam da cemo imati mirnu i noc, jer se bojim da se nije previse naspavao danas, pa da ne bude sijelo nocas [sm=smiley29.gif] Amam- pa ja sam njega na stomak stavljala samo po danu, al sad cu i ja pokusavati da izbjegnem, sto ti kazes sigurno je sigurno... a to za igracke ne znam sta bih ti rekla, moj A bas voli sve to sto zvoni i svira, i cim cuje neke zveke odmah mase rukama i nogama, a kad stoje iznad sve ih udara i smije im se, jos nijednom ga nije bilo strah [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Nasim dragim bebicama zelimo sretne male rodjendane [sm=torta.gif][sm=sloncek.gif][sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif][sm=smiley8.gif]
|
|
|
|