Sulty -> RE: Bebe od 0 -1 godine (3.7.2011 12:22:41)
|
Drage zene, Vas je nemoguce pohvatat. Vidim da nam se Lady vratila s mora, slika bebice je predivna. Znaci pustala si je u more da pliva. Ja nisam sigurna da cu. Mozda kad odem pa ocjenim, mada mi je i doktorica rekla da je ona premala da se kupa u moru, kao prehladno je, vec u bazencic. Mi ako bog da idemo u subotu. Ja jedva cekam. Inace, kako vi pokrivate svoju djecu. Moja Vega nece ni pod razno u vrecu, a otkriva se stalno. Mrzi deke, budi se zbog njih, jer je sputavaju, a mene posebno sad strah od kako je bila bolesna da mi je otrkivena, a nije vise ni tako toplo, pa se nikako naspavat, jer sta radim budim se i pokrivam je. Jutros se nadigla 15 do 7, moj muz je uzeo, a ja odspavala do pola 9. Do tad su njih dvoje i doruckovali. Eno je sad spava, mi pospremili kucu, ja opeglala ves, napravila rucak, muz mi bio na pijaci, pa kad se probudi mozda da rucamo, pa da odemo sat, dva na Barice. A i moja Vega voli supicu, kad joj nadrobim hljeba. Ja njoj nekad dam i u flasicu one bistre supice, ona to sve fino pojede. Pozdravljamo vas sve...
|
|
|
|