Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (7.7.2011 11:21:10)
|
Jutro, drage moje! Ja juce bila do nekih doba na poslu, pa kod doktora, pa opet jutros kod doktora... Ma uzas vise:( Esmic je smijesna skroz, svaki dan novi fazoni... Sinoc sam morala sestru voditi na neki koncert na Bascarsijskim nocima, i podju i Esma i mm. Ona se toliko isplesala, jos neki mali rock bendic, a ona mase glavom k'o pravi rocker, crkla sam od sege[sm=smiley36.gif] Jele, prije podne ne mogu nikada dok ovaj festival ne zavrsi, a do tad ces se ti i poroditi, pa cu ti doc na babine [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]. Joj kod tebe jos to od pola pet buđenje... Ja sam takav pospanko, kazem mm, da nisam tolika spavalica, vec bi mi drugo imali, nego valja ponovo te noci i zore budna prolaziti[sm=jezicek.gif] Lady, ja napravila dzem s tim dzemfixom, samo sam ja kupila ono ledovo sumsko voce zaleđeno-predobro je! Ugl, sto se mene tice moze kafa u ponedjeljak, a moze i u nedjelju, ako jos nekom odgovara. U nedjelju kad god, a u pon. samo poslije podne
|
|
|
|