mamin cvjetić -> RE: Bebe od 0 -1 godine (7.7.2011 15:47:30)
|
IZVORNA PORUKA: mala_sa Heloo zenice, kako ste mi danas? Evo moj A spava, a ja odlucih da vam mahnem, prije nego sto se dignem raditi po kuci [sm=grrr.gif] Lejla- sretan vam polurodjendanko, da bebi bude zdrav, sretan i veseo [sm=torta.gif][sm=sloncek.gif][sm=torta.gif][sm=sloncek.gif] Iman- Imancica dusa draga mogu zamisliti kako je samo slatka dok se tako glupira, ja jedva cekam da moj A pocne da radi neke nestasluke, sad dok su skroz mali, jesu slatki, al nista nemoze da ih lijepo zabavi osim nosanja, pa to malo i dosadi... a ovako kad su veci jest da vise zijana rade, ali zato bar znaju sami da se zaigraju i zabavljaju [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Rose - [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za brzo ozdravljenje Joj zene cime vi pokrivate vase bebice, moj A spava samo u bodiju kratkih rukava, i pokrijem ga tankom dekicom, al zadnjih nekoliko dana, ta dekica ne ostaje na njemu, ja cim ga pokrijem on je nogicama zbaci sa sebe, i kad god se probudim nadjem ga otkrivenog [sm=zmeden.gif] Jedino da dezuram po cijelu noc i pokrivam ga [sm=sad.gif][sm=sad.gif] i moj Eldin spava u bodiću kratkih rukava samo ja njega stavim u vreću za spavanje i to je to.Vreća je pamučna i skroz tanka i njemu je tako super uvjek pokriven i ne sekiram pa probaj i ti.
|
|
|
|