Ašoni -> RE: Bebe od 0 -1 godine (13.7.2011 11:12:46)
|
Draga Cickolini, matični ti šaljem na pp ;) Mojoj djevojčici će u subotu punih 5 mjeseci i znaš šta, prevrće se, hahaha :) Prevrne se na stomačić, ali još ne zna nazad. Vidim da se brineš, mislim bez potrebe. I sama znaš da su sve bebe drugačije, prevrnut će se ona kad joj bude na ruku, nemoj da se opterećuješ. Želim ti da to bude što prije, da ti padne kamen sa srca konačno :) I ja sam vrištala od sreće na prvi osmijeh, prvo gugutanje, prvo prevrtanje... I ti ćeš, nadam se uskoro. Porod je, uhhh, bio prirodan, ali ja želim, aBd, još [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/duda.gif[/image] A ja... u Sarajevu sam, godina 29 od prošlog mjeseca, a kilograma, čini mi se 100 :D Muku mučim s njima, nikako da krenu dole, puno sam dobila u trudnoći, a čini mi se da i dalje napreduju. Dijeta zbog dojenja ne dolazi u obzir, meni vruće, jedva da mi nešto može, a ogledala uglavnom zaobilazim :) Hvala na dobrodošlici, baš je lijepo biti među svojima :) Isti osjećaj kao kad sam prvi put otišla u školu za trudnice, konačno došla među one sa velikim stomakom i istim interesovanjima, željama, strahovima, iščekivanjem...
|
|
|
|