ladyblue RR -> RE: Bebe od 0 -1 godine (13.7.2011 12:07:58)
|
IZVORNA PORUKA: Ašoni Drage mame i bebe, pozdravljaju vas nove članice. Do sada smo vas samo virile, krale vaše savjete, jutros se nakanile prijaviti i postati punopravne članice foruma :) Dok bebača spava ja čitam morske teme, a zanima me i uvođenje krute hrane, jer nas oboje uskoro čeka. Nego vidim da je Helenu iznervirala (ne)prijateljica. Teško je odreagovati u trenutku, kasnije se sjetiš šta si sve mogla reći i budeš ljuta na sebe da nisi. Doživjela sam slično i slažem se sa ostalim mamama da je takve osobe najbolje izbjegavati, ali kad se ipak sretnete i kad pređu granicu, ma treba uzvratiti istom mjerom. Ja bih joj rekla da sam sretna što svom djetetu pružam najbolje što mogu i da je šteta da ona "nije imala mlijeka", možda bi drugačije razmišljala. Takve zlobnice i treba dirnuti tamo gdje boli, možda će sljedeći put dobro razmisliti prije nego izvale takvu glupost. Ona kao pametna, a mi, dojilje, glupe i još pri tome odvratne :) Poseban pozdrav za ladyblue, velika pusa našoj N, prepoznat će ona svoje drugarice :) a nadam se da ćemo i ostale vremenom bolje upoznati. dobro ste se sjetile da se javite[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. samo se ti nama priduži, ovdje ti je upiš svaki dan... ljubi nam drugaricu
|
|
|
|