ljubičica 28 -> RE: Bebe od 0 -1 godine (14.7.2011 17:53:28)
|
Pozdrav mamama i bebicama [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Evo jednog padobranca na temi... Sutra nam je tri i po mjeseca i dosad se mama nije uspjela javljati. Nadam se da će odsad J. bolje slušati da mama može malo i mahalati [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] m.i.n.a, negdje sam pročitala da pokušavaš malenog naučiti da sam spava. Ja sam muku prošla s J. spavanjem. Prvih petnaestak dana je bilo super, nahranim ga i on spava. Eh, onda su nastupili grčevi...i muke sa spavanjem. Poslije svakog podoja su ga mučili i umjesto da spava mi smo se borili da se smiri stomačić. I naravno, morali smo ga poslije toga uspavati nekako jer mu je bilo vrijeme a on sam nije znao zaspati. Prošli smo sve, od ljuljanja na rukama, nogama, pjevanja...ma svega...Grčevi prođoše, a njegovo spavanje se skroz poremetilo. Ne znam zbog čega al znao je po cijeli dan ne zaspati ili po pola sata zaspati uz prethodno uspavljivanje (koje je trajalo nekad i po dva sata). Ako bi nekad i zaspao duže, to je bilo sa (.) u ustima, čim je izvadim odmah plač, vriska...Ja sam više ludila al nisam znala kako da to promijenim. Prije deset_ak dana mu kupim plišanog medu (malo većeg) i jednu noć ga uspavljivala, a on nikako da zaspe...neće nikako, ni ljuljanje ne pomaže...ja ga slučajno stavim u krevetić a medo je bio u čošku...vidim ja dijete se baca na stranu da dohvati medu...ja ga okrenem, dodam medu i prislonim uz njegovu glavu...on ga uhvati rukama, smiri se i tako zaspa...nisam mogla vjerovati al eto dočekah da i on zaspe sam...i od tada ga samo nahranim, spustim pored mede, on ga zagrli i spava. Oduljih ja, al možda nekom pomogne moje iskustvo, jer smo se baš patili. Nego, da vas pitam. J. po ovim vrućinama doji i češće nego inače, ali sam primjetila da su mu pelene malo suhlje nego ranije. Napišane su, ali nekako lakše nego ranije. Šta mislite je li to ima veze sa ovim vrućinama? I je li to u redu? Malo se bojim da ne dehidrira jer nam je užasno vruće u stanu.
|
|
|
|