m.i.n.a. -> RE: Bebe od 0 -1 godine (15.7.2011 12:48:15)
|
Oliiiiii... Evi nas,zavrsavali neka pravna pitanja (pa se vi mislite)hahahaha..i onda hodanje do maloprije..jucerasnja oluja prosla...maloprije vidim dvoje djece neki 6 godina guraju kolica koja su inace samo sjedalica i izmedju nekako dva tocka,takvba jos nigdje nisam vidjela,a beba od par dana,haljinica nit kapa nit sta..nije bas da je ugrijalo,cak je meni hladno koja nisam bas zimogriziva... Ni moj A nece sokove,meni isto drago..ispocvetka nije htio ni vodu al nisam ga puno pitala,..kad pojede na kasiku lijepo i odmah ponudim vode onda lijepo i popije i me ni super..kamilice nece i odmah kaki zeleno...tako da zivjela voda,obicna prokuhana od koje pravim i hapu,samo ohladjena stoji i na izvolte.....iskreno ja ne znam kako bih se borila da arman nece jest,hvala Bogu sve je prihvatio lijepo...voli se kupat,spava u prosjeku i sta hocu vise trazit,jest da je ljut al sta cu mu kad je to sigurno od mene dobio...jedino sto cim vidi aparat ili mobitel prestaje sve..ako se smijo nece vise,ako je pjevop prestaje...juce vidim kotrlja se od zida do zida i ja se sakrijem iza fotelje sa mobitelom da snimim ali ko sto kaze Helenin vic,nije se zeko dobro sakrio..skuzio me i tisina..ne bi se pomakeo nema sile...dajte prijedlog za rucak,da je brzo,zacas se pojede i raskloni..mi mislili veceras hodat...jest da smo gledali da A uvijek kad zaspi bude u kuci al eto evecras cemo mozda to prekrsit>)))
|
|
|
|