Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (5.8.2011 16:18:16)
|
Zdravo, zenice i [sm=duda.gif]! Ja jedva iscitah sta se sve pisale, a sad se ne mogu nicega skoro sjetiti... Mi se pakujemo cijeli dan, veceras krecemo u Bihac, ako Bog da. Nemam ovaj put portable dvd player (odnijela moja sestra na more, pa joj nismo mogli uzeti), tako da kontam sto kasnije da krenemo da zaspi, jer je bez crtanih u putu inace nepodnosljiva. Danas je dobrica prava, kuc-kuc, masallah[sm=smiley1.gif]. Lady, straaaaasno mi je to sto kazes za drugaricu[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]! Hvala Bogu pa sam otisla u Vojnu na kraju... Ma znala sam ja da on nista vidjet ne moze za 2 minute, pa ne bi drugi doktori gledali duze iz dosade... Hajd, ja sam od jedne poznanice cula da je odlican za CR (jeste i ona mu je platila, to sam vec rekla Jeleni), a kako ce ona na carski, nema se sta brinuti... Do sad joj je njena doktorica vodila trudnocu, zna da je sve ok, hvala Bogu. Jele, jos 7 dana[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ja brojim k'o da cu se ja porađati[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Selma, welcome![sm=bravo.gif] Imala je i moja Esma to na sikicama, samo proslo, ne brini[sm=smiley1.gif] Palachinken, [sm=love.gif] diiivan avatar!¨ Iman, hvala Bogu da su nalazi ok! Eto nas da se igramooo[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Odoh nastaviti sa pakovanjem[sm=smiley1.gif], [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|