Super Beba -> RE: Bebe od 0 -1 godine (5.8.2011 10:53:27)
|
evo i nas, pa odosmo haman odmah u hodnju :)) lady - nisam znala to za donje i gornje zubiće..uh...valja preživjet i gornje :)) tukice - ne znam šta bih ti rekla, kod mene mali zaspe sam ili dok doji...nemam nekih trauma oko toga, izuzev kad je nervozan (npr. kad su mu zubići izbijali)...al to za buđenje tokom noći, i sa skoro 6 mjeseci, budi se svaka 2x da jede, kako po noći, tako i po danu...možda da probaš da nađeš nešto što će joj odvući pažnju - moj mali npr. voli kad je nad njim (nad krevetićem) neko platno, tipa šal..i onda on to pokušava ručicama da dohvati i zadevera se oko toga...a kako vještica ti reče - naše bebe su još male, malo koja ima neku rutinu, njima se sve mijenja iz dana u dan, pa ono što je vrijedilo jučer, ne vrijedi danas i sl. Jbg, i to je jedna od svih silnih faza :) helena - ne znam da li imaju tu opciju da se "reklamiraš" preko stranica tipa posao.ba ili tražimposao.ba i sl...meni je trenutno samo jedna firma u glavi, poslaću ti pp... i kad ste vi počele uvodit slatko nakon slanog? ako vam je slana hrana bila prva...
|
|
|
|