tukica -> RE: Bebe od 0 -1 godine (5.8.2011 8:03:02)
|
evo i nas padobranaca... mi nikako vise da se uhodamo sa spavanjem... stvarno ne kontam sta se desava... skoro stalno bi spavala samo ako sam ja uz nju, a ja 1000 poslova za obaviti, nemam vremena izlezavati se... navece je uspavam oko 8, i onda idu budjenja u 11, 12, 2,4,5 i konacno 6... jednostavno se uzvrti i cim vidi da me nema, budna je... pokusavam da je odviknem da ne spava sa nama, tj. sa mnom i cim zaspe, premjestim je u krevetac... a da sama zaspe, uh to nema sanse... toliko je zivcana, da to na kraju rezultira plakanjem i frustracijom... ako ima ko kakav savjet, bujrum [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ne smeta meni toliko to njeno budjenje, jer ona uvijek zaspe cim malo posisa, ali bih voljela da nekad odspava u komadu... prije je htjela, znala je nekad po 5-6 sati u komadu odspavati... a sad nista... u najboljem slucaju, budjenja imamo 2... ali i to je sad rijetkost... i ubija me ovo ustajanje u 6 ujutro svaki dan... ona opet zaspe oko 9, a meni su tad oci ko fildjani... a zao mi da idem spavati kad nju uspavam, to mi je nekako prerano... pocinjem biti hronicno umorna...
|
|
|
|