Anoniman -> RE: Bebe od 0 -1 godine (4.8.2011 12:39:24)
|
IZVORNA PORUKA: Leena Btw, sad znas sto sam tu govorila da mi se Murtezic ne sviđa. Kako se ti osjecas sada? Otices li? Ma cijeli pregled nije trajao pet minuta... pogledao na UZ pola minute i rekao plodove vode dovoljno, protok kroz pupcanik odlican, posteljica dobra, lako ces se ti poroditi nisi masna, nemas sala, zavrsicemo mi to zacas i za zeljezo to sto mi je rekao, jos kaze u ponedjeljak uradi ctg, u cetvrtak da legnes u bolnicu i u petak se vidimo... to je sve... Valjda ja navikla na svoju dr pa mi ovo sve cudno, ja kad sam izasla mm se prepao nesto nije ok pa odmah izlazim, ma reko gotovo je [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. A kad sam dosla ja mu govorim Alma me poslala, a on meni kao sacekajte me imam vizitu, ono ostro i podje da ide, te se okrenu i govori je li ono bi Jelena i za (pokazuje rukom po dnu stomaka, kao carski, reko jeste, povrati se pa kao joj ja "smetnuo" prosti, molim te sacekaj me par minuta. JA sam super generalno, spavam kao top, a sa Anom nisam deveti nikako oka sklopila. Kako su one vrucine prosle mene sve bolje popustile. Hvala Bogu ne oticem nikako, imam lažica cesto, a ostalo ok. Cak i onaj bol u gospodji sto me cijeli osmi i deveti mjesec pratio sa Anom sad nemam, imala svega par dana.
|
|
|
|