bint -> RE: Bebe od 0 -1 godine (3.8.2011 12:49:03)
|
IZVORNA PORUKA: Iman83 IZVORNA PORUKA: helena_7 bint...ma ne razmisljaj o boci,bit ce to OK. Za hodalicu sama odluci jer ce ti pedijatar 100 posto reci NE. Ja sam svoju stavljala 1 mjesec (poslije 8-og mjeseca starosti), i to najduze po 20-tak minuta,mada joj je i to brzo dosadilo. A sto se menstruacije tice, tek mi je sad zadnja 2 mjeseca redovna,a do sad kasnila bas tako nekad par dana a jednom dobila 56 dc. Sve je to normalno dok se doji [/qu Meni pedijatrica rekla, da ako beba samostalno sjedi, ima više od 8 mjeseci, da je mogu slobodno stavljati, nikad više od pola sata po danu. Napominjem da I ima ekstra pedijatricu, dakle nije neka šalabajzerica [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ma on sad hoce da hoda,slomi me..ni sama ne znam sta cu..borimo se po vazdan a sjedi odavno,i za sjedenje se borili al se Hamza izborio.a sad nece da sjedi vec odmah na noge..al ako je to po preporuci pedijatra samo pola sata pa nema onda smisla je uzimati ionako mu sve dosadi brzo a i iskreno mali mi prostor u kuci..ma ne znam......
|
|
|
|