mala_sa -> RE: Bebe od 0 -1 godine (9.8.2011 14:10:02)
|
Evo i nas na danasnje prijevljivanje [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] A je nekakav nikakav, zacrvenila mu se guza (to uvijek bude nakon puta - valjda promjena klime), i samo kenjka (nadam se da ce ga popustiti do sutra)... vjerovatno je sve posljedica puta, pa dok se i on malo povrati [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] A mene ceka hiljadu i jedan posao u kuci (ne znam odklae da pocnem), jos vrijeme bljak pa bih samo legla i zaspala [sm=smiley11.gif] Rose - ja nisam ni znala da je Listeria toliko opasna, dok meni bliska osoba nije imala 3 spontana (sve jedan za drugim) bas zbog te bakterije... tek su joj nakon treceg uradili cijelu mikrobiolosku obradu i otkrili tu bakteriju... pa je sad bila na nekoj terapiji kao da unisti bakterije; medjutim samo im se broj smanjio, ali jos uvijek je ima u organizmu... pa sam ja mislila da neko od zenica nije cuo kako bi se mogla izljeciti[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Mersiha- mi smo prosli mjesec primili za jedan dan 3 vakcine (ja nisam nocima prije vakcina spavala razmisljajuci kako ce ih podnijeti), a on ko velki malo zaplako kad ga bocne, i kad smo dosli kuci stavili malo hladnu oblogicu i popili pola doze paracetamola... tu noc spavali bez temperature i nezrvoze kao i uvijek... ne brini se bezveze, hrabrice su to nase, vidjet ces [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Odoh sad lagano da napadnem one hrpe vesa za pranje.... oj ubicu se kolko me peglanja ceka [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|