Aiša -> RE: Bebe od 0 -1 godine (9.8.2011 10:06:24)
|
Leena, ma ignorisala sam ja njega, ali ne pali to kod ovog zafrkanta. Nekoliko puta je krhnuo glavom od parket u toj huji, ali opet po starom. Postao je blago rečeno nemoguć - izlazi iz hranilice iako je svezan i sada hoda oko stola, a ja mu kao maci ubacujem zalogaje u usta, neće da spava u krevetiću, za vikend sam ga stavila, jer nisam mogla da ga smirim ni dojenjem, a on je za neke 2-3 minute toliko vrištao, sva mu se glava oznojila, oči podbuhle, trebalo nam je sigurno nekih 15 minuta da ga smirimo, a onda je meni došlo da plačem [sm=smiley13.gif] On ispruži rukice i tresu se koliko se nekako sav preda toj galami i vrištanju, a čim mu daš ono što hoće u sekundi ušuti, za nepovjerovat, kao da ništa nije bilo. Sjetim se jelene kakao je pisala da je Ana jednom prilikom se bila naljutila i iz krevetića galamila i bacala igračke prema vratima, i meni je to tada bilo slatko, iz moje perspektive tada mirnog djeteta, a sada [sm=smiley29.gif] lejla 80, ne znam šta da ti kažem....on sada zna po 40 minuta provesti na sikama, ali nije to dojenje, to je žvakanje - valjda ga i desni svrbe, a cucu je odbio prije 1. rođendana, pa sam mu ja valjda i cuca [sm=jezicek.gif] palačinko, čitala sam i ja za sling i SIDS, ali ne vidim problem, pazit ćeš u početku malo više dok ne ojača i dok se ne uhodaš sa vezanjem. Mi smo u početku koristili kengur, imamo chicco do 9,5 kg, samo što leđa mogu podnijeti do nekih 8 - barem su moja tako, a onda smo kupili mei tei, ali on ide od nekih 5,5 mjeseci i super je stvar za obaviti nešto na brzinu i kada nemaš lifta kao mi, ili kada dijete neće u kolica što je kod nas bio slučaj. Sada kao hoće ponovo, pa se ne smijem previše ni radovati [sm=smiley36.gif] helena, znam o čemu govoriš....posao i spavanje/nespavanje. Mi ne prespavamo noć nikada, budi se minimalno 2 puta. Jutros je ustao u pola 6 i priča nešto i onda sjede i kako je čuo auto napolju pokazuje prstićem prema prozoru i govori annn-annn (kao auto ide, a nekad kaže brm-brrm)
|
|
|
|