Aiša -> RE: Bebe od 0 -1 godine (9.8.2011 0:06:35)
|
Veče žene... Čestitam male rođendane, zubiće, korake, tutu i sve ostalo ako sam nešto preskočila [sm=smiley1.gif] helena, sretno na pregledu i sa [sm=modricrtici.gif] aBd lejla80, tvoj [sm=duda.gif] je pravi momčina, samo je šteta što se mora vratiti na posao tako brzo. Mi smo sada u velikoj grupi 1-2, ali od ovog [sm=duda.gif] ne mogu stići ni u jednu, postao je pravi zafrkant, hoda i naređuje okolo šta hoće (čitaj : upire prstićem uz neki svoj zvuk, a ako ne bude odmah kako on hoće slijedi bacanje po podu, vrištanje, bacanje svega što je pri ruci i tako...) Rastu mu i četvorke, barem tako izgleda, pa je malo nervozan. Divim se ovim vašim curicama kako fino papaju... voljela bih da smo i mi u toj grupi ,ali jok - cica je glavna, iako mi (.) (.) otpadoše. Dok su mali ganjaju sike, kada porastu opet ganjaju sike, samo iz druge perspektive [sm=jezicek.gif], a ove moje bi malo da se odmore [sm=smiley36.gif]. Svašta ste nešto napisale....a ja upadam kao padobranac, lahku noć svima da ne nabrajam [sm=smiley1.gif].
|
|
|
|