mala_sa -> RE: Bebe od 0 -1 godine (8.8.2011 14:43:46)
|
"Vratia se Sime" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Odmor zavrsen, i mi ponovo kod svoje kucice [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]... U Sarajevu nam je bilo super super, ja odmarala, a A uzivao sa nanom i dedom... i tako svemu lijepom dodje kraj, rastanak je bio jakooo tuzan, ali doci ce nama nana i dedo prvom prilikom [sm=smiley19.gif] A je hB put od 24 sata super podnio, najvise je spavao [sm=smiley1.gif]... Poceo je sam da se igra, sve hvata rucicama i onda gura u usta [sm=smiley36.gif]...takodjer poceli smo i da se prevrcemo sa stomaka na ledja [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Sto se tice dojenja "u javnosti", mi nemamo s tim problema, kod nas su sike vec odavno "na izvolite" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Cestitamo sve propustene male i velike rodjendane, nove zubice i prve korake... Nadamo se da su nam svi drugovi i drugarice zdravi, sretni i veseli? [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Od sad cemo opet biti malo aktivniji na forumu, jer opet smo svaki dan sami [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|