Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (8.8.2011 16:12:54)
|
A jeste vrijedne, nikako sve pohvatati... Mi bile sa Iman & ... Iman [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] u skitnji, bas nam je fino bilo, osim sto je Esma pala trceci i udarila se u glavu, ima i cvorugu[sm=smiley13.gif], ali kad nema mira sekunde jedne... Zato je Iman slusala, [sm=bravo.gif], pile malo, jos da vidite kako hoda sa mamom[sm=smiley1.gif] Sto se dojenja u javnosti tice, ja sam se trudila malo se pokriti, ali mi je uvijek bilo bitnije da mi dijete jede, nego je l' me ko vidi... Selma, avatar ti je krasan, a jos vise sto mi je Ajna ista moja Esma kad se tek rodila na ovoj slicici[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], ista kosica[sm=smiley1.gif] Jele, prepade me s tim ctg... Jedva cekam da se odmoris, pa da nam fino napises sta bi... Milki mi tu pupu i poljubi Anusku! Btw, ima ovdje preko puta jedna Ana, mjesec mlađa od nase, i bila juce ispred zgrade, ja kazem Esmi: "Eno ti Ane", a ona poce skakati:"Ane, Ane, Ane"-i razocara se dijete kad je vidjela da nije ta Ana na koju je ona mislila[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|