m.i.n.a. -> RE: Bebe od 0 -1 godine (11.8.2011 11:48:14)
|
OoOOooO..dan zene.... Tukice sretan rodjendanko djevojcici[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] i ja dalje ne znam.....[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Jela nasa u porodilistu,da nam se sto prije oporavis a da Luka slusa bolje nego Ana[sm=smiley36.gif] Helena,joj vama rodjendan....ja sam tebe skroz drugacvije zamisljala prije nego te vidjeh na onom cudu na fb...[sm=jezicek.gif]..isto sto sam nasu Vilu zamisljala plavu,nizeg rasta..a kad se Vila pojavi..uhhh...ni slicna nije,umal da je ne upitam jesil to ti...al je zato zena za 10[sm=smiley1.gif]..torta ce biti tvojih ruku djelo pa ako uspije eto oniog drugog posla sto si trazila,pa pomalo..:)) Iman i ja bih na kaficu al sipak....ne vidjeh ni one svoje bivse trudnjace prije no se otisnu u ovaj bjeli svjet..hmmm...[sm=zmeden.gif] Ja dalje ne znam.... Nama bila patronaza,zakazala nam termin za bocu i komplet pregled....kaze ona uskoro mgu ocekivat da se polahko prevrce sa jedne strane na drugu a on ko da je cuo obidje sobu zacas...da sam imala Cickolininu adresu poslala bih je da joj malo smiri sveki[sm=jezicek.gif]asta nas nesto ispitala,poigrala a nista ne pojede..hihihihbi...ja ko luda poslije sehura ostala budna,prala sudje,brisala,peglala...jutros mm veli pa kakva god da bude vjerujem da ti nece zavirit u ormar,sta ga preslazes bolje pusti da spavam,ja idem na posao..a dusa drag jos prehladjen..i sa vrata mi jos veli:al ko zna,ak vidi da imas dva reda obrva mozda ce mislit da si neodgovorna..bolje to idi pocupaj sta je visak...rekla sam mu da je iftar gosp.Meki veceras[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] A torba..ja sam uvijek u kolicima imala za njega obicni ruksak nivea a poslije sta mi bude brzee a moja torba je moja,mrtvih ljudi ima nekad al nekako mi golo bez nje sto neko rece...a odkako se jedan vikend sav sas...dok smo bili vani i samo da nije prvi put obukao hlace sve bih bacila..uhh jest se bio uneredio i na kraju mu kupim neku trenerkicu u navucem na usran bodi i pozuri kuci....eh otad na duze relacije nosim i visak odjelo..[sm=smiley36.gif] I sinoc smo prespavali,da se ne urekne..mislim onje prespavao...a sad kako znam kad sta jede tako i nosim...ako je setnja ublizu kasikicu i teglicu i taman... Eto..ja sve azem necu a vidi me..ne skidam se[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|