Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (11.8.2011 22:53:43)
|
Lady, [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za Uvod u anatomiju, mene nista ne opusta kao te serijice[sm=smiley1.gif], sve sam odgledala sto se da odgledati od kucanica, dr. housa, anatomije, privatne prakse... Sad sam presla na ove light, odgledala Big Bang Theory, pa gledam posljednju sezonu How I met your mother[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] A za izgubljene cipelice, ne bi moja Esma izgubila cipelicu nema sanse-dijete ludo za cipelama, svojim-tudim... Zovem je segrt Hlapić[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif], svako malo eto je nosi neke cipele, opet svoje/tuđe, ne bira[sm=smiley36.gif] Znaci Helena, kad zatrebaju cipelice, ne letaj za nama, nego bjezi od nas, jer bi i ti bez svojih mogla ostati[sm=jezicek.gif] Da nismo u Bihacu trenutno provjerila bih ja da nije i Vjesticine maznula[sm=jezicek.gif] Iman, moja zaspala sinoc u 23! i jutros u pola 7 ustaje sva vesela, ja [sm=hudicek1.gif]! Jesi vidjela lopova sto krade igracke... Danas je Didi ukrala sat sa ruke, stavila meni na ruku i ne vraca, jedva je nagovorismo da mu vrati... Stvarno joj moram pod hitno rađati bracu/seku da nauci dijeliti stvari... A za ovu kleptomaniju, ne znam sta se radi[sm=jezicek.gif]. A za cipelice, ove u kojima je esma najbolje hodala su bile taman, ni komotne ni male... Bas taman. mm otisao uspavati esmu, pa ga neeema, ja uđem sad kad i on zaspao[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Ne znam ko je koga uspavljivao, ali leže zagrljeni k'o dva pijanca[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|