Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (12.8.2011 12:13:56)
|
Helena, ma planiram, ali me zdravlje zafrkava stalno nesto[sm=smiley13.gif]... Bila sam kod gin. nedavno, imala upalu jajnika toliku da se zagnojio! Ali to cini lijenost, da sam na vrijeme otisla ne bih morala te antibiotike piti i s tim se zafrkavati... Onda me jos sto nekih sitnica zeza, ali napokon sam pocela ici doktoru, pa kad to rijesim, spremna[sm=smiley1.gif]! Evo i Iman je ozbiljan kandidat, bice nas na iscekivanjima uskoro[sm=smiley36.gif] Mina, moja Esma je do prvog rođendana bas htjela u igraonu, bila mi je spas! Naredam plisanih igracaka da se igra, ne stavljam nista tvrdo da se ne moze povrijediti, i ja slobodna da obavljam kucne poslove[sm=jezicek.gif]... Ali sad su to vremena kojih se sa nostalgijom sjecam, prohodala je sa 10 mjeseci i nema gdje je nema od tada! Palacinken, moram i tu skinuti, to nisam gledala, taman mi je jos samo 4 epizode ostalo u How I met ur mother, a izlaze nove tek u septembru[sm=jezicek.gif]! Jesi, jesi, sad sam gledala obrascice slatke[sm=love.gif]! A joj kad sam ti vidjela slike sa Kravica... Hocu i jaaaa! Btw, ja sam rođena u Čapljini, samo rijetko odem, bila sam u Pocitelju ljetos, ali samo 2 dana[sm=smiley13.gif], i to na putu do mora, da skratim put, nocila tamo, imam kucu... Kontam kad zahladi u Sa, ako bude kakvog odmora, zbrisati tamo sa Esmom i mm da se odmorim od svega[sm=smiley36.gif] A to za pusenje... Mi smo zabranili pusenje u kuci... Iako sam se ja ponovo propusila cim sam prestala dojiti, i ja na balkon, pa mogu i gosti, pa ja... Kad se ja suzdrzavam da ne trujem dijete, mogu i oni tih sat-dva... Bambi, imas temu beba ne kaki, tu ces naci puno tih savijeta koji pomazu... Ja sam se zeznula i 11. dan kad Esma nije kakila odvela je doktoru, sta su joj pocinili, bolje da ne pricam, zato sam rekla sta god samo da je njima ne vodim vise! HAHA, a po mojoj racunici i Esma je ovdje zaceta[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|