lejla80 -> RE: Bebe od 0 -1 godine (17.8.2011 10:08:49)
|
Evo i nas na danasnje javljanje..prvo hvala svima na odgovorima sad znam kako cu, ustvari kako ce moja sveki i muz ako zatreba. Mi maloprije dosli sa boce, napokon primili drugu dozu HIB ,Polio, Di-te per..Vagali nas nisu jer je A prerastao onu vagu a valjda ik mrsko vagati ga na onu veliku..to mogu i ja kuci... Super Bebo jel do tebe ili do bebca to sto jede tako male kolicine?? Ja sam A uvela drugi obrok negdje sa 6 i po mjeseci, tacnije cim sam vidjela da je ovaj prvi sto sam mu davala u stanju da pojede vecim dijelom. Odprilike je jeo jednu onu malu teglicu,nekad vise,nekad manje, zavisi sta je u njoj..Mesna voda ide odmah (piletina i teletina) a meso malo kasnije. Jelena zeno kako ste vas dvoje? Javljaj sta je bilo kod doktora Palachinken i mi smo pravo brzo prelazili na sljedeci broj..cini mi se da smo potrosili jednu dvicu, dviije trice al zato cetvorku jos uvijek koristimo..Da li dovoljno stegnes pelenu..Nekad mi je neko na forumu napisao da djecaku treba stegnuti pelenu toliko da izmedju pelene i stomacica bude odprilike jedan prst prostora..Moj ti je savjet da potrosis to pelenica sto ti je ostalo, barem preko dana da ih koristis. Postoji cak mogucnost da vam trica bude malo i veca pa da opet kaka curi van...ma kako god okrenes bice dana kad ti ni jedna pelena nece moci pomoc..Naoruzaj se strpljenjem,detrdzentom i kamarom bodija heh
|
|
|
|