RE: Bebe od 0 -1 godine (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Roditeljski razgovori

Poruka

Lady26 -> RE: Bebe od 0 -1 godine (17.8.2011 12:32:12)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Ne javlja se jelena...
kako je rana...dal je išla doktoru jutros[sm=zmeden.gif]

e heboga samo da se nije s mirom[sm=smiley13.gif]

Jutros sam se ja cula, pece je rana i dalje, otisla je doktoru, pa mislim ima sat-dva...cekam da pise ovdje, necu da je ometam...

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (17.8.2011 12:34:02)

[Sadržaj poruke je obrisan]

mala_sa -> RE: Bebe od 0 -1 godine (17.8.2011 12:56:43)

pozzz svima [sm=smiley1.gif]
Moj mali evo pajki, pa ja uzela da doruckujem (u 13h), sto kaze Iman (sve to ide u staz) [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Joj Cicko moj A otkako smo se vratili iz Sa isto nikako nece da spava po noci, a nece ni sam da se uspava u kreveticu (a prije je to radio); ja se tjesim da je sve do promjene, pa dok se opet privikne na klimu [sm=smiley13.gif]
Plachinko- te pelene su mu male, mi smo sa mjesec dana presli na 3ku, a sa 2 i po mjeseca na 4ku, to da ima malo urezanu gumu je normala (ja mislim), jer i moj A ima te tragove od pelene (al ja to pripisujem tome sto je bucko, pa ima gdje da mu se ucrta)...
Jelena - a misa mu, bas ti se ne da sa tim porodima, [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] da sto prije prodje...

mersiha 77 -> RE: Bebe od 0 -1 godine (17.8.2011 12:57:23)

drage moje ovo moje dijete od juce trpa rukice u usta i nerovozno trlja,da su mu zubice nevjerujem to je bas ranojer on za dva dana puni 3 mjeseca tek
jeli koja od vas imala nesto slicno?

mala_sa -> RE: Bebe od 0 -1 godine (17.8.2011 13:13:15)

Mersiha moj ih trpa (tj. sisa palac), al to radi sa uzitkom, jedino ih nervozno trpa (malo ih gura usta, malo se grebe po ocima) kad mu se basss spava, i onda mu ja stavim pipu odmah se smiri [sm=smiley36.gif]

vila_7 -> RE: Bebe od 0 -1 godine (17.8.2011 13:24:16)

mersiha moja je sa 2 mjeseca pocela, sa 3 je stalno trpala i zuljala al joj je opet prvi zubic niknuo sa tacno 6 mj.

m.i.n.a. -> RE: Bebe od 0 -1 godine (17.8.2011 13:27:10)

Mersiha i Arman trpa vec mjesecima prvo ruke pa onda sta god mu dodje pod ruku a zuba jos nema..bilo je i nervoze i nespavanja i sve misli eto ga pa nista...tek sad ko da ce donji mozda brzo....
mada Emina(sunce) i jos jedna beba ovdje su jako rano dobili prve zubice....samo strpljivo..tek ce on postati okretan i zivahan...samo sklanjaj sve male komadice od njega

m.i.n.a. -> RE: Bebe od 0 -1 godine (17.8.2011 13:28:48)

Ja svu kucu preletila i naocigled sredila.jest da nismo danas izlazili al vala lije;po je malo i u kucu sta pridonijet...sve sam pootvarala,arman zaspo a ja veliki mousse cokoladni jedem..izvinite postaci al moradoh reci:))

eh da,A mi ima malo tvrdju stolicu nekad sarenu a nekad vec i smedju...dosad nas uvijek sljiva procepi,u pola jela a sad slabo...moracu mu i kamilice zasladit...

vila_7 -> RE: Bebe od 0 -1 godine (17.8.2011 13:29:23)

IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.
samo sklanjaj sve male komadice od njega

uh...moja i dan danas dusa jo jnaci na podu mrvicu, i sad zna da ne smije,pa je brze bolje strpa u usta i cici od smjeha i bjezi od mene![image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

vila_7 -> RE: Bebe od 0 -1 godine (17.8.2011 13:30:41)

IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.

Ja svu kucu preletila i naocigled sredila.jest da nismo danas izlazili al vala lije;po je malo i u kucu sta pridonijet...sve sam pootvarala,arman zaspo a ja veliki mousse cokoladni jedem..izvinite postaci al moradoh reci:))

uh i ti znas uzivati,a iskreno meni je kuca u takvom haosu, da sam i zaboravila kako je to odjednom sve pospremiti i ocistiti i uzivati u cistom i sređenom prostoru!

m.i.n.a. -> RE: Bebe od 0 -1 godine (17.8.2011 13:32:31)

A mom hairliji dusa dokotrljat se do fotelje koja je malo vise oa se moze i podvuc i znam da ima jedan koncic tu visi i njemu dusa doc pod njega pa on cupa to,puse u njega..ja probala otkinut pa nije lahko bas pa cu jos koji dan ga pustit i onda makaze u ruke:))

vila_7 -> RE: Bebe od 0 -1 godine (17.8.2011 13:35:45)

hahahah ma pusti ga Mino onda nek se igra samo pazi da ga ne moze iskinuti slatkis mali! [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

bint -> RE: Bebe od 0 -1 godine (17.8.2011 13:49:53)

helena  ev ja taman zavrsi sa pospremanjem,H spava pa iskoristila priliku...ma imam i neke goste narucene i veceras i sutra pa...

vila_7 -> RE: Bebe od 0 -1 godine (17.8.2011 13:52:40)

eh bint....ma ja ne mogu kad spava jer poslijepodne ne spava kad ja dodjem s posla, i onda mi je zao ostaviti da i spavacu poradim, a kad zaspe-svakako ne mogu! A vjerujte da me muka uhvati kad vidim koliki je haos!

ladyblue RR -> RE: Bebe od 0 -1 godine (17.8.2011 14:07:21)

bili smo na Dermatologiji. ima jak osip od znoja i vrućine. kaže doktroica pošto je svijetla i koža će joj vjerovatno biti osjetljivija. kupanje u Hipermanganu i neki puder nam moraju napraviti u apoteci. dobro je da nije alergija i da znam šta je da ne mislim. rekla je da joj dajem svu hranu kako i dajem da nije alergična jer bi se drugačije manifestovalo. dobro smo prošli[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

e i zvala sa Jelenu, bila je na kontroli. rana se nije upalila, samo se potparila kako je zamotana. javit će se ona kasnije pa će vam pisati šta je bilo.

ladyblue RR -> RE: Bebe od 0 -1 godine (17.8.2011 14:08:04)

išle smo i upisale se u jaslice. kreće 1.9.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

ladyblue RR -> RE: Bebe od 0 -1 godine (17.8.2011 14:09:20)

Cickolini, hrani to dijete. neka jede koliko može. ako pojede cijelu kašicu, to je super.

m.i.n.a. -> RE: Bebe od 0 -1 godine (17.8.2011 14:34:37)

Lady super...ma Nadja ce srediti taj osip ko i sve dosad[sm=smiley1.gif]...a jaslice...hmm,sreca u nesreci tako receno..sreca pa ima i to kad nemoze drugacije a vi cete naviknut[sm=bravo.gif]

ladyblue RR -> RE: Bebe od 0 -1 godine (17.8.2011 14:37:32)

ne vjerujem ja da će njo jaslice teško pasti. ona je beba koja hoće svakome i sa svakim se igra i smije. gore je meni što je moram ostaviti tamo pa sam je zato upisala ranije da je mogu ostavljati po sat vremena, za početak. dok se ja ne naviknem[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

vila_7 -> RE: Bebe od 0 -1 godine (17.8.2011 14:50:23)

Lady...hB za osip da nije nista zapravo! [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

A drago mi vala i za Jelenu! Vec sam mislila da je nesto lose pa se ne javlja!

Lady26 -> RE: Bebe od 0 -1 godine (17.8.2011 14:52:46)

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Ne javlja se jelena...
kako je rana...dal je išla doktoru jutros[sm=zmeden.gif]

e heboga samo da se nije s mirom[sm=smiley13.gif]

Jutros sam se ja cula, pece je rana i dalje, otisla je doktoru, pa mislim ima sat-dva...cekam da pise ovdje, necu da je ometam...

Baš mi je žao što se pored svega još s ranom muči... nadam se da će to aBd uskoro biti iza nje.
Lady, kako je Lanica?

Dobro je hvala sto pitas [sm=smiley31.gif], uskoro mijenjamo tetu (mislim da svi znaju na forumu [sm=smiley36.gif]) to me brine ali izgurat cemo aBd... poljubac za medenu Imancicu

m.i.n.a. -> RE: Bebe od 0 -1 godine (17.8.2011 15:35:27)

VAZNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

je li moguce da je kod nas zubic...donja vilica,prednji naravno..pod prstom na jednom dijelu zakaci,sjetila sam se helenine taktike pa i prstom gdje nokat opipam pa je sparnulo i onda opet metalnom kasikicom kucnulo je..skroz drugacije nego na drugim djelovima gdje nema nista:))

ladyblue RR -> RE: Bebe od 0 -1 godine (17.8.2011 15:46:45)

jeste zubić je. Čestitamo![image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

palachinken -> RE: Bebe od 0 -1 godine (17.8.2011 15:48:58)

O mino, čestitamo! Valja hurmasice zakuhat!

m.i.n.a. -> RE: Bebe od 0 -1 godine (17.8.2011 15:49:56)

Pa hvala vam..joooj bas sam sretna.....[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  858 859 [860] 861 862   Sljedeća stranica >   >>