Aiša -> RE: Bebe od 0 -1 godine (24.8.2011 9:26:13)
|
helena, čestitam, torta je odlična [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ako imaš jednostavniji recept za smjesu za fondan, napiši nam tamo na temi, jer ja sam dvije bacila u smeće i odustala od njega [sm=jezicek.gif] cickolini, žene su ti već sve rekle, nemoj se sekirati, eto imaš tu prijateljicu neka je pogleda, ali ja opet mislim da mame uvijek prve primijete ako nešto nije u redu. dubravka, u istoj sam situaciji, ovaj moj mene ne pušta, samo hoda za mnom i mama - mama, hvata me za nogavice, suknju, pruža ruke da ga uzmem, neki dan ruke mi drhte, jer ne mogu više, a ne nosim ga stalno, već dok uradim ovo ili ono zabole me. Sada je u fazi rasta zubića, budi se non stop - voljela bih da imam kakvu montažnu sisu, ali nema toga [sm=jezicek.gif]. Baš prije par noći on se tako non stop budi i ja ne mogu da gledam na oči i mm kaže daj mu da doji, a on tek što je sišao s mene, i ja onako sva umorna - daj mu ti, ja moram ukinuti ovo po noći, ne mogu više....na kraju sam ga jedino tako mogla smiriti, a ujutro vidim njemu lijeva četvorka na tri mjesta izbila (ona tri vrha), a komad mesa se otkinuo i visi, ono krvavo crno,i naravno da sam se naljutila na sebe što sam tako odreagovala, jer mogu misliti kako ga boli [sm=smiley19.gif] iman, dobro ti je helena rekla, ako misliš ukidati noćno hranjenje, počni sada, ja mislim da je meni kasno, doduše i ne trudim se, samo se nadam da će jedne noći početi spavati[sm=smiley36.gif] palachinken, [sm=bravo.gif] za tebe i za momka, prvi put čujem da isključivo dojena beba toliko dobije za mjesec, mi smo se ponosili sa naših 1100 grama [sm=smiley1.gif] Sretni mali i veliki rođendani i zubići, da šta ne izostavim.
|
|
|
|