Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (24.8.2011 21:57:20)
|
Evo mi iz skitnje... Bili na Vilsu, i Esma se zatrci nesto, padne i krv na usta! Sva sreca samo je usnicu rasnijekla, ali kada sam vidjela i nju i mm(koji je podigao) krvave, kad se ne onesvijestih! Hvala Bogu nije zubic neki stradao, ili sta gore... Bog bas cuva djecu, cini mi se da sam ja onako pala, ne bi me bilo! Ugl. poslije se igrala sa rodicom, kao da nista nije ni bilo... Samo mi je malo sebicna i ne voli dijeliti stvari u poslijednje vrijeme, prije nije bila takva, sve bi ti dala da trazis, znali smo je zezati kad jede kad je pitamo bi li dala mami/tati/tetki, ona ne daje novi zalogaj nego svoj iz usta vadi[sm=jezicek.gif], a sada kontra totalna... Ne znam kako se takve stvari rjesavaju... Cickolini, ma Boze sacuvaj sta ti rade! Bice sve ok, ako Bog da, a i ako ne bude sve savrseno rijesit ces, i mi smo uz tebe! Ta tvoja sveki i ta fizijatrica k'o da vole da se sekiras, k'o da im je najveci cilj da se ti sto gore osjecas! Boze sacuvaj! Kako se iznervirah! Ne znam sta je poenta tog tolikog prepadanja! Pa gluho bilo, gore se stvari događaju ljudima, pa niko ih ne sekira toliko da obole! Stvarno nemam rijeci! Iman, pomaze li ogrlica? Mi bili izgubili svoju, sad je nasli i sve ok, ne place, ne bali, superiska[sm=smiley1.gif] Zao mi je bolesnih bebica, samo da sto prije ozdrave sve!
|
|
|
|