tukica -> RE: Bebe od 0 -1 godine (26.8.2011 17:35:08)
|
IZVORNA PORUKA: Cickolini Drage moje placem citav dan, ali sad sam vise od sata plakala zbog vas jer ne mogu da vjerujem koju ste mi podrsku pruzile. HVAAAALA VAM DO NEBA SVIMA. Na savjetima, lijepim rijecima, podrsci, sto ste mi se ponudile da mi pruzite pomoc .... ma za sve. Lady nam je poslala link od jedne poliklinike (poliklinika.org) u Zagrebu gdje ima video "Djeca koja su Cerebralnoj paralizi rekla NE" i mi smo odlucili da cemo biti dio njih. Zvala sam ih sad i doktor mi kaze da je nemoguce da se bebi od 7 mj. uspostavi ta dijagnoza osim ako nije neki ekstreman slucaj. To definitivno nije. Kaze moze samo da postoji tendencija za CP. Dao nam je nade i zakazali smo se kod njih. Cekamo predracun sad. A i ako bude CP mi cemo da se booorimo protiv nje i uz vasu pomoc. Ja sam se danas gubila, ali vec sam se pocela sastavljati i gledati moguce opcije. Postoji lijecenje maticnim celijama (za koje bi morala ostati trudna), u Rusiji ima neka klinika koja uspjesno pomaze u poboljsavanju kvalitete zivota. Jedno je sigurno odustati necemo. Draga, jako mi je zao zbog svega kroz sta ti, tvoja porodica i mala bebica prolazite, ali moras gledati pozitivno i nadati se najboljem, a hvala Bogu dragom, danas kakvih klinika i doktora ima, sve ce to biti u najboljem redu... samo polako, neka si otplakala da izbacis to iz sebe, sad samo hrabro i sve ce biti uredu ako Bog da... Svi smo uz tebe...
|
|
|
|