lejla80 -> RE: Bebe od 0 -1 godine (27.8.2011 9:30:13)
|
Jutro i od mene, ja pocela praviti neki kolac jer sutra imam iftar al u po frke skontam da mi nedostaje jaja i tako propade posao, moracu cekat mm da se probudi pa da ga posaljem u granap.. Cickolini posebna pusica tebi i tvojoj curetini,zvucis mnogo bolje hvala Bogu, samo ostani takva pozitivna jer ako klones neces biti dobra ni sebi ni njoj..ja jos uvijek ne mogu vjerovati u tu dijagnozu...na osnovu cega su je uspostavili?? Mino draga ko da mm opisujes hehehhe...a kad izadjem iz sobe on me zove i kaze uzmi ga da se ja malo razbudim uhhhh Kazem ja njemu, dragi moj da sam se ja tako razbudjivala,mali bi u najmanju ruku krepao od gladi..t tako da ti ne navodim mnogobrojne njegove ispade,naljuticu se na sabahu[sm=smiley1.gif] Bint i Iman molim stanite u red iza mene za nespavanje[sm=smiley36.gif]....znate sta mislim da bi se sokirala da se ono bas bas naspavam,nesto bi me strefilo[sm=smiley1.gif] Rose ma desava se debelguzama da im je bas mrsko da se krecu...zato i dobivaju puno na tezini...moj A je srecom malo zivnuo, sad cemo stesat liniju hehehhe
|
|
|
|