Ašoni -> RE: Bebe od 0 -1 godine (27.8.2011 14:07:46)
|
Draga Cickolini, čitam od dana kad si javila za dijagnozu i zaista se divim tvojoj hrabrosti i optimizmu. Ja neprestano mislim na vas i toliko me to pogodilo da sam zanijemila, jer svaka se riječ čini preslaba da bi bila podrška u ovom situaciji. Ti si lav, nevjerovatna je hrabrost i snaga kojom zrače tvoji posljednji postovi. I do neba mi je drago da je tako, jer upravo takva majka je sad potrebna tvojoj D. Ženo, ti si naš idol! Stidim se kad vidim tebe koliki sam slabić bila u nekim situacijama. Sretna sam zbog ove novosti vezane za kliniku u Zg, nadam se i molim da sve bude bolje nego što trenutno izgleda i vrlo je ohrabrujuće mišljenje tog ljekara s kojim si kontaktirala. ABd ispostavit će se da je on bio u pravu. Želim ti još puno snage, tvojoj D. duboku starost u najboljem zdravlju i jako želim da se ovoga uskoro sjećaš samo kao ružnog sna. Mnogo si jaka, vjerovatno nisi sada ni svjesna toga. Čitajući riječi ostalih mamica navire mi bura emocija, divne su, ogromna podrška, pravi iskreni virtuelni prijatelji, kao što sama kažeš, bolji i bliži od onih "živih". Žene, svaka vam čast! Naravno, iskreni osmijeh na tvoje lice će donijeti samo D.-in napredak, i bolje vijesti od stručnjaka, a podrška koju su ženice pokazale ovdje se ničim ne može izmjeriti. Lijepo je znati da niste sami i da stotinu duša misli na vas i moli za bolje dane. I da ponovim ono, od juče puno puta rečeno, za sve što može pomoći, tu smo. Ljubimo vas.
|
|
|
|