Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (6.9.2011 9:50:44)
|
Jutro zene! Helena, i Esma se budila tako... Jos je mm, budaletina, uhvatio zezati, ona place, on joj kaze:"nemoj plakati, hajmo ti i ja na more", ona dusa draga ustane i kaze:"papa mama!"[sm=jezicek.gif] Bas mi je bilo zao. Jedva je smirih poslije toga, hoce: pupa (kupa) i gotovo, kad ga ne ubih! Mersiha, ima moja mama onu stariju verziju (samo za podove) i ja onaj samo rucni i oba su odlicna, valjda je i taj sto je kombinacija super. Ovim za podove super cistis i parket i plocice i tepihe... A ovaj rucni je zakon, ja kuhinju i kupatilo ocistim u tren oka[sm=smiley1.gif] Cickolini, sretno sa pakovanjem! Drzimo vam fige u pon. da vas ti u Zagrebu ohrabre jos vise! HAHA, pile malo, je li jos seta sa tobom, ili je vec sam poceo? kad god ga vidim neki veliki napredak, mashAllah:)))) Palachinken, draga, nije tebi upaljena vilica, nego ti je garant uho upaljeno skroz dubinski, pa osjetis kao da te boli vilica, znam jer se ja s tim cesto patim... U svakom slucaju to ti nije za zezancije, idi doktoru! Ja znam da dok dojis mozes sigurno salcil alkohol kapi ukapati (to sam ja i trudna), ali to boli k'o sam vrag i urlikat ces, komsije ce zvati policiju i to[sm=jezicek.gif]... Pa mozda bolje da, ipak, odes doktoru. A i meni se to desi kad izađem poslije kupanja, ali nije fazon sto ti je bila mokra kosa, nego neki nerv koji je u uhu, da si posusila dobro usi, mogla si potpuno mokre kose i nista ti ne bi bilo Lady, [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] znala sam ja, brzo ti ode od plača do "jest lijepo", lijepo nego sta[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|