Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (5.9.2011 21:39:27)
|
Leena ja prva da sretnem murtezica oci bi mu iskopala, ne kazem da je do njega, ali brate dragi isla sam jednom kod njega i on kao sve je to ok, ali nije bilo ok ni tada. Nije ni pogledao kako treba, da sam na pijacu otisla i pitala za misljenje i pokazala ranu vise bi paznje posvetili... jos iskreno date su mu pare posle CR, sto sam ja ljuta na mm, ali on ga je castio sto mu je rekao da sam se porodila i sto mu je rekao da je mali tezak 2,600, 45 dug, a maleni tezak 2960 i 49 dug, a sve to mu je rekao u pola jedan, a ja se porodila u 10.28, a bio je dogovor cim bude gotov CR da izadje i kaze mm koji je bio gore u bolnici i izjedao se od brige sto to sve toliko traje, ali samo nek sve prodje inace cu ih sve pobiti Pa u tome i jeste problem sto on sve radi ovlas i nicemu/nikome se ne posveti! Uh! Bas sam se iznervirala! Samo da ti to lijepo zavrsi sve, ja cu ga istuci metlom[sm=jezicek.gif] Kod nas situacija sa stolicom kao kod Daanije, 7 puta danas kakila, samo kolutici... Bambi, i kod moje je tako bilo dok je dojila, sve je to ok. Cickolini, pitaj starije u svojoj porodici! Prije se u skoli ucio Ruski... Ja ako se koga sjetim, saljem ti poruku. Dzeni, zao mi je zbog rođendana, ljubi nam curicu!
|
|
|
|