Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (7.9.2011 10:45:08)
|
Jutro, moje dame! Ja krenula citati, pa na pola odustala[sm=jezicek.gif], zakasnit cu na posao, danas nisam u kancelariji, pa nema rr na poslu[sm=smiley13.gif] Moram vam ispricati situaciju od sinoc, meni je i sada toliko sega, da vam ne mogu opisati, probat cu doci do slike da vam postavim[sm=jezicek.gif]... Ja bila vani sa Esmom, dosle kuci, krenuli gledati utakmicu, njoj se prispavalo, kazem ja mm: hajde ti gledaj, ja cu je uspavati, pa me eto tamo... Krenula je ja uspavati, ona samo ustaje u kreveticu, zeza... I kaze: dodi(dođi)... I meni dodijalo, ja uđem kod nje u krvetac[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] (joj ne mozete zamisliti kako to izgleda, kako god ste zamislile, smijesnije je). E sad, izdrzljiv je krevetac, jer je onaj Cilekov veliki koji se poslije transformise u krevet za veliko dijete... I uspavljivala ja nju, pjevala.. pjevala... I na kraju budi me neki cudan zvuk: mm stoji iznad nas, valja se od sege i slika tu sramotu! Nad dvije zagrljene u kreveticu spavamo! Izgledamo kao mrav i slon! Vidjet cete kad mu objasnim da necu izbrisati sliku, nego bas naprotiv [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Mina, hvala draga!
|
|
|
|